Sidor

Facebook

onsdag 6 november 2013

Bästa veteran

En av den internationella hunduställningen i Växjös tre dagar var jag där och fick ställa 2 fina vänners hundar samt heja på flera vänner!

Utställning är som bäst när allt fungerar och man har koll på hur allt går till, var domaren är, var hunden är, hur hunden visar sig bäst och med viftande svans - vi gör detta tillsammans! - ja då är det riktigt riktigt skoj! Domaren dömer det den ser framför ögonen (inte bakom ryggen) och dagsformen. Första intrycket är superviktigt och man får en chans så det gäller - som med all tävling - att det blir som man vill direkt :)
Och det blir det lättast när jag som "handler" vet vad som gäller och har tränat ihop mig med hunden så vi kan göra vårt bästa tillsammans för att domaren ska dömma hunden korrekt och se dens förtjänster! Inte vara så svenskt lagom utan TA plats - på ett jysst sätt såklart

ISA och jag till höger
Fotograf: Mikael Lundström (BIRhundens ägare)

Så i söndags ställde jag 3 portisar - en härlig ras och alla tre olika individer med sina förtjänster och "minus". Njuter av dem och tiden i den fyrkantiga ringen och springer man sedan till ett BIM och bästa veteran med ladyn Isa så blir det ju även en vinnarbild :).
Finalringen äntrade vi såklart för att göra reklam och nära var vi - nästa gång så ;)

Tack Susanne och Klara för lånet av er älsklingar, även denna gången :)
GRATTIS ELIN och CHANCE till C.I.B titeln - kortaste möjliga tiden mellan första och sista cacibet - vilken resa ni gjort! Fortsatt lycka till med resten av vägen!

*Utställningskurser blir det närmare våren igen - men privatträning är alltid möjligt*
Varmt välkomna!




3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det snart blir tillfälle igen, ni är toppen tillsammans :D

Anonym sa...

Det var Susanne som skrev... får visst inte kläm på kommentarerna.

Cathrine Jonsson sa...

Underbara Susanne - denna teknik- men snart sitter den :)

Ja det hoppas jag verkligen också - det kommer fler tillfällen!!!
Sköt om dig/er

Kram